Thunderdome
Never Dies

Gabber, de jeugdcultuur die in Nederland is ontstaan en de jaren ‘90 bestempelde zoals Punk dat deed met de 80’s en hippies met de 70’s. Een feest dat begon met vrienden, maar uitgroeide tot de grondlegger van de Nederlandse dance. Vervolgens ging het de hele wereld over. In de opkomst van gabber heeft Thunderdome de grootste rol gespeeld. 

 Één op de drie van de jongeren was gabber en het Thunderdome-feest was hun ontmoetingsplek. Het bleef niet bij een feest, het drong door tot diep in de commercie: in de mode, tatoeages, op televisie en in magazines. Een verbondenheid onder de working class die zich tot op de dag van vandaag thuis voelt. Thunderdome is uitgegroeid tot een levensstijl.
In een raamvertelling laat Thunderdome Never Dies portretten zien van fans, artiesten en de organisatie. Thunderdome heeft hen gemaakt tot de levenswijze die hoort bij hardcore muziek. Levens die niet altijd even makkelijk zijn geweest en waarbij Thunderdome deze mensen een reden van bestaan gaf en nog steeds geeft. 
 

Release 2019
Language Dutch


2CFILM
What We Are All About

2CFILM is an internationally active film production company located in Amsterdam. 2CFILM aims to develop and produce feature films independently for a wide audience. In addition, 2CFILM is a creative breeding ground for ambitious and talented filmmakers.2CFILM integrates the latest technology in the content and where possible will use a newly developed second screen application.