Nick & Simon
en Laura zingen
samen titelsong hartenstrijd

Het nummer ‘Hartenstrijd’ van Nick Schilder, Simon Keizer en Laura Beekman wordt de titelsong voor de Nederlandse romantische komedie Hartenstrijd. Laura, bekend van Giels TalentenJacht, schreef het nummer speciaal voor de film. Nick en Simon waren meteen enthousiast toen ze het nummer voor het eerst hoorden. Nick Schilder: “Simon en ik werken al jaren graag met jong talent. Dat we daarmee nu de titelsong van een grote Nederlandse film hebben gescoord, is echt kicken en de aftrap van een druk ‘jubileum-najaar’.” Laura: “Ik kon mijn geluk niet op toen ik hoorde dat Nick en Simon mee wilden doen. Als klein meisje luisterde ik al naar hun cd’s!” De titelsong ‘Hartenstrijd’ wordt op 10 oktober gereleased, maar is nu al in de trailer van Hartenstrijd te horen. De film met in de hoofdrollen Jennifer Hoffman en Tibor Lukács draait vanaf 27 oktober in de bioscoop.

Hartenstrijd wordt geproduceerd door 2CFILM. De regie is in handen van Janice Pierre en het scenario is geschreven door Nienke Römer. Naast Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Eva van de Wijdeven en Oscar Aerts zijn ook Georgina Verbaan, Anniek Pheifer, Loek Peters, Miro Kloosterman, Mark Rietman, Sieger Sloot, Cees Geel, Murth Mossel, Kay Nambiar, Kim-Lian van der Meij en Margôt Ros gecast. Distributeur Independent Films brengt de romantische komedie op 27 oktober 2016 uit in de bioscoop.


Over 2CFILM

2CFILM is productiemaatschappij gevestigd in Amsterdam en heeft als doelstelling het ontwikkelen en produceren van speelfilms, dramaseries en documentaires op een creatieve en onafhankelijke manier voor een breed publiek. Sinds 2012 dient 2CFILM als creatieve smeltkroes voor ambitieuze en getalenteerde filmmakers, waar nieuw talent samenwerkt met ervaren professionals om een solide mix van creatieve inhoud en financiële stabiliteit te garanderen. 2CFILM ontwikkelt momenteel verschillende nationale en internationale projecten.