Cast Hallo Bungalow compleet

Jennifer Hoffman (Dokter Tinus) en Jenny Arean (‘t Schaep Met De 5 Pooten) zijn beide te zien in de komedie Hallo Bungalow. De actrices maken hiermee de topcast compleet. Hoffman is te zien als Ilona, een oude bekende van de drie hoofdpersonages Olivia (Lies Visschedijk), Trijntje (Eva van der Gucht) en Bibi (Anne-Marie Jung) in het vakantiepark. Hoffman heeft in de film een relatie met de narcistische, plastisch chirurg Jurgen, geportretteerd door Roeland Fernhout (Michiel de Ruyter). Arean speelt de rol van Dokie, een cynische vrouw die graag steunt op haar dochter Olivia. Eerder werd bekend dat ook Martijn Fischer (Hij gelooft in mij) en Stefan de Walle (De Marathon) grote bijrollen vertolken in de film. De opnamen van Hallo Bungalow zijn momenteel in volle gang in Euverem in Zuid-Limburg. De film draait vanaf 3 december 2015 in de bioscoop.

Het verhaal - In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun leven meer dan zat zijn. Ze besluiten de criminele parkmanager te chanteren om genoeg geld bij elkaar te krijgen voor een ander leven. Hun baas blijkt een geducht tegenstander: hij schakelt een team low-budget huurmoordenaars in om zijn anonieme chanteerders te vinden. Onze drie heldinnen zullen alles op alles moeten zetten om dit te overleven, terwijl ze tegelijkertijd middenin het hoogseizoen zitten.

Hallo Bungalow wordt geproduceerd naar een idee van Anne de Clercq (Jack Bestelt een broertje, Floor Faber, S1ngle), die tevens de regie op zich neemt. Het scenario van Hallo Bungalow is geschreven door Elle van Rijn en Anne de Clercq. Hallo Bungalow wordt geproduceerd door 2CFILM (Edvard van ’t Wout, Robin de Levita, Kees Abrahams en Bobby Boermans) in coproductie met Just Productions (Eric de Groot en Frank Groenveld). 2CFILM en Just Productions werkten eerder samen bij Hartenstraat en Jack bestelt een broertje en produceren dit jaar gezamenlijk ook de keiharde komedie Fissa (release 4 februari 2016). Just Film Distribution verzorgt de filmdistributie van Hallo Bungalow in Nederland.