Hartenstrijd is bekroond
met een Gouden Film

De romantische komedie Hartenstrijd is bekroond met een Gouden Film. Het vervolg op Hartenstraat heeft 100.000 bezoekers getrokken. Dat maakte het Nederlands Film Festival dinsdag bekend. Hartenstrijd vertelt over een sexy kroegbaas (Tibor Lúkacs) die wil bewijzen dat hij ook met vrouwen kan afspreken zonder seks met ze te hebben. Hij wordt verliefd op een motoragente (Jennifer Hoffman) die alleen maar afspraakjes wil voor de seks.

Hartenstrijd is de negende Nederlandse film dit jaar die is bekroond met een Gouden Film. Eerder deze week kreeg de muzikale tienerfilm Hart Beat de onderscheiding.


2CFILM
What We Are All About

2CFILM is een filmproductiemaatschappij gevestigd in Amsterdam en heeft als doelstelling om op een creatieve en onafhankelijke wijze commerciële speelfilms te ontwikkelen en te produceren voor een breed publiek. Daarnaast is 2CFILM sinds 2012 een creatieve broedplaats voor ambitieuze en talentvolle filmmakers, waarbij jong talent wordt gecombineerd met ervaren professionals. 2CFILM integreert de modernste technieken in de content en zal waar mogelijk gebruik maken van een nieuw ontwikkelde second screen applicatie.