2cfilm.jpg2CFILM is een filmproductiemaatschappij gevestigd in Amsterdam en heeft als doelstelling om op een creatieve en onafhankelijke wijze commerciële speelfilms te ontwikkelen en te produceren voor een breed publiek. Daarnaast is 2CFILM sinds 2012 een creatieve broedplaats voor ambitieuze en talentvolle filmmakers, waarbij jong talent wordt gecombineerd met ervaren professionals. 2CFILM integreert de modernste technieken in de content en zal waar mogelijk gebruik maken van een nieuw ontwikkelde second screen applicatie.

edvard.jpg

Edvard is sinds 1998 actief in de media en entertainment industrie. Als nieuwe generatie filmproducent is hij gespecialiseerd in niet-traditionele methoden van filmfinanciering. In 2010 heeft hij een nieuw 'advertiser driven' financieringsmodel voor de online gereleasde speelfilm 'Claustrofobia' geïntroduceerd. Deze film werd ontwikkeld in samenwerking met een Nederlandse loterij en is vervolgens internationaal verkocht aan de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, België en Japan.

Lees meer...

BobbyBoermansHeadshotfinal.jpg

Na de Nederlandse Film & Televisie Academie & The American Film Institute Conservatory in Hollywood maakte hij in 2011 zijn speelfilm debuut met de thriller "Claustrofobia". Daarna volgde in 2012 de speelfilm "APP". De eerste film ter wereld die gebruik maakte van 2nd-screen voor in de bioscoop. In 2012 was hij mede-oprichter van 2CFILM. 

Lees meer...

FeliceBakker.jpg

Felice Bakker studeerde in 2005 af aan de Nederlandse Film en Televisie Academie, richting productie. Ze produceerde daarna gelijk haar eerste speelfilm The Seven of Daran, in 2008 uitgebracht door Disney. In 2008 verhuisde ze naar Los Angeles om te studeren aan UCLA. Sinds die tijd produceerde ze vele commercials voor o.a. Bavaria, Alfa Romeo en eBay.

Lees meer...

Harald_Bartelds.jpg

Harald heeft na de studie accountancy aan de Hogeschool Holland te Diemen vier jaar gewerkt als accountant. Nadien is hij bij Bertelsmann Media Group (BMG) werkzaam geweest en bekleedde in de 12 opvolgende jaren diverse functie in vele bedrijfstakken in Nederland en buitenland, voornamelijk media- en entertainment gericht. In deze tijd is hij tevens betrokken bij als financial controller bij de film Wit Licht. In 2006 richt hij HJB Financial Management B.V. op waar hij in 2007 full-time voor aan het werk gaat. 

Lees meer...

rein.jpg

In his twenty years career as a lawyer, Rein Everard worked at a renowned Dutch law firm, has been a legal entrepreneur, and served big brands and multinationals like AFC Ajax and Ahold and Sony as well as start-ups. Rein has an in-depth knowledge of intellectual property rights, and knows how to commercialise such IP rights internationally using the most appropriate legal tools. Alongside to being an IP rights specialist, Rein is an experienced lawyer on a variety...

Lees meer...