Hartenstrijd is het vervolg op de romantische comedy hit Hartenstraat. Dit keer gesitueerd in de Amsterdamse hipster buurt “De Pijp”. Hoofdrollen worden vertolkt door Jennifer Hoffman (Dummie de Mummie, Dokter Tinus), Tibor Lukács (Homies, Divorce), Eva van de Wijdeven (A’dam – E.V.A, Borgman), Oscar Aerts (Homies, Soof 2) en Georgina Verbaan (Surprise, De Marathon).

Zij wilde nooit meer een relatie. Hij wilde nooit meer een one-night-stand. Totdat ze elkaar tegen kwamen...

Na voor de zoveelste keer bedrogen te zijn door een man aan wie ze haar hele ziel en zaligheid had verkocht, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland.

Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus nog wel kan daten met een vrouw zonder meteen met haar het bed in te duiken. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.

Release 2016
Language Dutch
Genre Romantic Comedy
Distributor Independent Films
Sales 2CFILM
Director Janice Pierre
Screenplay Nienke Römer
Cast Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Eva van de Wijdeven, Oscar Aerts, Georgina Verbaan, Miro Kloosterman