Oh Baby gaat over de liedjesschrijver Ruben (Gijs Naber). Als zijn vaste scharrel onverwacht overlijdt, heeft hij ineens een acht maanden oude zoon waar hij niets van wist en een schoonzus (Hanna van Vliet) waar hij niet zomaar van af komt.

Op 10 mei zijn de opnames gestart van de bioscoopfilm Oh Baby; het bioscoopfilm-regie debuut van Thomas Acda. De hoofdrollen in deze comedy worden gespeeld door Gijs Naber en Hanna van Vliet. Ook zijn er rollen voor o.a. Renée Fokker, Liz Snoijink, Eric van Sauers en Sanne Vogel. De film is vanaf 9 november te zien in de bioscoop.

Regisseur Thomas Acda studeerde af aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar hij Paul de Munnik leerde kennen. Na vele gezamenlijke muzikale projecten gaven de twee in 2015 hun allerlaatste concert in een uitverkocht Carré. Naast zijn muziekcarrière was Acda te zien in verschillende televisieseries als In voor en tegenspoed, Baantjer, All Stars- serie 1 & 2, Flikken Maastricht, Penoza, Jeuk! en Dit was het nieuws. Vanaf 1997 speelt hij in een aantal films, waaronder All Stars & All Stars2:Old Stars, The Missing Link, Lek, De Scheepsjongens van Bontekoe, In Oranje, Wonderbroeders, Chez Nous, De Zevende Hemel en Alles is Liefde, waarvoor hij een Rembrandt Award voor Beste Acteur ontving. In 2016 maakte hij met de Telefilm Fake zijn regiedebuut.

Oh Baby is de eerste bioscoopfilm waar hij als regisseur zijn naam aan verbindt.

Release 2017
Language Dutch
Genre Romantic Comedy
Distributor Entertainment One Benelux
Sales 2CFILM
Director Thomas Acda
Screenplay Nienke Römer
Cast Gijs Naber, Hanna van Vliet, Eric van Sauers, Renée Fokker, Liz Snoijink, Sanne Vogel