Fissa

Fissa vertelt het komische party verhaal van drie vrienden die elkaar nodig hebben om hun examen(feest) te redden. Hoofdrollen worden vertolkt door. Yannick van de Velde (In Oranje, Brief voor de koning) en Alex Hendrickx (App, Achtstegroepers huilen niet) Nilal Wahib (Brugklas). Overige rollen zijn voor Anneke Blok, Arjan Ederveen, Nick Golterman, Abbey Hoes, Hans Kesting, Belinda van der Stoep, Harry Piekema en Miryanna van Reeden.

Wie heeft er zin in een madderfakkin Fissa!!

Wanneer de populaire Max en Yous hun eindexamen in gevaar zien komen en het eindexamenfeest van uber-nerd Ruben het slectst bezochte feest van het jaar dreigt te worden, slaan de drie jongens de handen ineen. Tijdens een krankzinnige eind-examen periode, eindigend in een keihard eindexamenfeest, leren de jongens zichzelf en elkaar pas echt goed kennen.

Release 2016
Language Dutch
Genre Comedy
Distributor Just Film Distribution
Sales 2CFILM
Director Bobby Boermans
Screenplay Martijn Hillenius
Cast Alex Hendrickx, Yannick van de Velde, Bilal Wahib, Abbey Hoes, Arjan Ederveen, Anneke Blok, Hans Kesting, Harry Piekema.


2CFILM
What We Are All About

2CFILM is een filmproductiemaatschappij gevestigd in Amsterdam en heeft als doelstelling om op een creatieve en onafhankelijke wijze commerciƫle speelfilms te ontwikkelen en te produceren voor een breed publiek. Daarnaast is 2CFILM sinds 2012 een creatieve broedplaats voor ambitieuze en talentvolle filmmakers, waarbij jong talent wordt gecombineerd met ervaren professionals. 2CFILM integreert de modernste technieken in de content en zal waar mogelijk gebruik maken van een nieuw ontwikkelde second screen applicatie.