arrow

Over 2CFILM

Productiemaatschappij 2CFILM staat onder leiding van producenten Edvard van 't Wout en Diede in ’t Veld en is sinds 2013 actief in de Nederlandse filmindustrie. In de afgelopen jaren heeft 2CFILM tientallen succesvolle speelfilms en documentaires geproduceerd, waaronder Hartenstraat, Jack Bestelt Een Broertje, Silverstar, Kelly en Zomer in Frankrijk. Zes films hebben een Gouden Film Award behaald (100.000 bezoekers) en één documentaire een Kristallen Film (10.000 bezoekers). Op dit moment werkt 2CFILM aan o.a. de film Amsterdamned II van Dick Maas, de Canadese coproductie Steal Away van Clement Virgo en een tweetal Amazon Original speelfilms.

Onze missie is het ontwikkelen, financieren en produceren van boeiende, innovatieve publieksfilms en series die niet alleen entertainen, maar idealiter ook betekenis hebben en dialoog creëren. Wij willen krachtige en onvergetelijke kijkervaringen bieden voor iedereen, waarbij ambitieus nieuw talent samenwerkt met ervaren professionals. 2CFILM is lid van de NCP.

Feature films
Drama series
Documentaires

Let's get in touch!

2CFILM B.V.

Rokin 95
1012 KM Amsterdam
The Netherlands
Tel. +31 20 235 78 40‬ 

KvK nummer (CCI) 56273703
BTW nummer (VAT) NL852051815B01

SCRIPTS & PITCH DECKS
Unfortunately, we are unable to accept unsolicited scripts, pitch decks or showreels. To protect everyone, any unsolicited materials sent to us will be deleted without being read.