Fissa

Fissa vertelt het komische party verhaal van drie vrienden die elkaar nodig hebben om hun examen(feest) te redden. Hoofdrollen worden vertolkt door. Yannick van de Velde (In Oranje, Brief voor de koning) en Alex Hendrickx (App, Achtstegroepers huilen niet) Nilal Wahib (Brugklas). Overige rollen zijn voor Anneke Blok, Arjan Ederveen, Nick Golterman, Abbey Hoes, Hans Kesting, Belinda van der Stoep, Harry Piekema en Miryanna van Reeden.

Wie heeft er zin in een madderfakkin Fissa!!

Wanneer de populaire Max en Yous hun eindexamen in gevaar zien komen en het eindexamenfeest van uber-nerd Ruben het slectst bezochte feest van het jaar dreigt te worden, slaan de drie jongens de handen ineen. Tijdens een krankzinnige eind-examen periode, eindigend in een keihard eindexamenfeest, leren de jongens zichzelf en elkaar pas echt goed kennen.

Release 2016
Language Dutch
Genre Comedy
Distributor Just Film Distribution
Sales 2CFILM
Director Bobby Boermans
Screenplay Martijn Hillenius
Cast Alex Hendrickx, Yannick van de Velde, Bilal Wahib, Abbey Hoes, Arjan Ederveen, Anneke Blok, Hans Kesting, Harry Piekema.


Over 2CFILM

2CFILM is productiemaatschappij gevestigd in Amsterdam en heeft als doelstelling het ontwikkelen en produceren van speelfilms, dramaseries en documentaires op een creatieve en onafhankelijke manier voor een breed publiek. Sinds 2012 dient 2CFILM als creatieve smeltkroes voor ambitieuze en getalenteerde filmmakers, waar nieuw talent samenwerkt met ervaren professionals om een solide mix van creatieve inhoud en financiƫle stabiliteit te garanderen. 2CFILM ontwikkelt momenteel verschillende nationale en internationale projecten.