Hallo Bungalow

Hallo Bungalow is een hilarische komedie over drie vrouwen die werken in een verlopen bungalowpark. De drie hoofdrollen worden vertolkt door Lies Visschedijk (Soof 1&2, Gooische Vrouwen 1&2), Eva van der Gucht (Dik Trom) en Anne-Marie Jung (Rokjesdag).

Alleen in het heetst van de strijd ontdek je wie je echte vriendinnen zijn.

In een verlopen bungalowpark lijkt het saaie lot van deze drie vrouwelijke collega’s voor altijd beschoren. Maar dan ontdekken ze plotseling dat hun baas een dubbele agenda heeft. Het park waar de dames al zoveel jaren voor buffelen blijkt een wit-was praktijk te zijn. Dit voelt niet eerlijk, want ook zij hebben recht op geld en een rijk bruisend leven. De vrouwen besluiten om hun criminele parkmanager te chanteren en komen in de harde onderwereld terecht waaruit geen weg meer terug lijkt. Hoe overleven zij dit midden in de drukte van het hoogseizoen?

Release 2015
Language Dutch
Genre Comedy
Distributor Just Film Distribution
Director Anne de Clercq
Screenplay Anne de Clercq & Elle van Rijn
Cast Lies Visschedijk, Eva van der Gucht, Anne-Marie Jung, Jennifer Hofman, Stefan de Walle, Roeland Fernhout, Martijn Fischer


Over 2CFILM

2CFILM is productiemaatschappij gevestigd in Amsterdam en heeft als doelstelling het ontwikkelen en produceren van speelfilms, dramaseries en documentaires op een creatieve en onafhankelijke manier voor een breed publiek. Sinds 2012 dient 2CFILM als creatieve smeltkroes voor ambitieuze en getalenteerde filmmakers, waar nieuw talent samenwerkt met ervaren professionals om een solide mix van creatieve inhoud en financiële stabiliteit te garanderen. 2CFILM ontwikkelt momenteel verschillende nationale en internationale projecten.