Hallo Bungalow

Hallo Bungalow is een hilarische komedie over drie vrouwen die werken in een verlopen bungalowpark. De drie hoofdrollen worden vertolkt door Lies Visschedijk (Soof 1&2, Gooische Vrouwen 1&2), Eva van der Gucht (Dik Trom) en Anne-Marie Jung (Rokjesdag).

Alleen in het heetst van de strijd ontdek je wie je echte vriendinnen zijn.

In een verlopen bungalowpark lijkt het saaie lot van deze drie vrouwelijke collega’s voor altijd beschoren. Maar dan ontdekken ze plotseling dat hun baas een dubbele agenda heeft. Het park waar de dames al zoveel jaren voor buffelen blijkt een wit-was praktijk te zijn. Dit voelt niet eerlijk, want ook zij hebben recht op geld en een rijk bruisend leven. De vrouwen besluiten om hun criminele parkmanager te chanteren en komen in de harde onderwereld terecht waaruit geen weg meer terug lijkt. Hoe overleven zij dit midden in de drukte van het hoogseizoen?

Release 2015
Language Dutch
Genre Comedy
Distributor Just Film Distribution
Director Anne de Clercq
Screenplay Anne de Clercq & Elle van Rijn
Cast Lies Visschedijk, Eva van der Gucht, Anne-Marie Jung, Jennifer Hofman, Stefan de Walle, Roeland Fernhout, Martijn Fischer


Over 2CFILM

Productiemaatschappij 2CFILM staat onder leiding van producenten Edvard van 't Wout en Diede in ?t Veld en is sinds 2013 actief in de Nederlandse filmindustrie. In de afgelopen jaren heeft 2CFILM tientallen succesvolle speelfilms en documentaires geproduceerd, waaronder Hartenstraat, Jack Bestelt Een Broertje, Silverstar, Kelly en Zomer in Frankrijk. Zes films hebben een Gouden Film Award behaald (100.000 bezoekers) en één documentaire een Kristallen Film (10.000 bezoekers). Op dit moment werkt 2CFILM aan o.a. de film Amsterdamned II van Dick Maas, de Canadese coproductie Steal Away van Clement Virgo en een tweetal Amazon Original speelfilms.

Onze missie is het ontwikkelen, financieren en produceren van boeiende, innovatieve publieksfilms en series die niet alleen entertainen, maar idealiter ook betekenis hebben en dialoog creëren. Wij willen krachtige en onvergetelijke kijkervaringen bieden voor iedereen, waarbij ambitieus nieuw talent samenwerkt met ervaren professionals. 2CFILM is lid van de NCP.