Hartenstraat

Hartenstraat is een sprankelende romantische feelgood comedy die zich afspeelt in de Negen Straatjes in Amsterdam. In dit sfeervolle dorpje in de Nederlandse hoofdstad is iedereen op zoek naar liefde. Hoofdrollen worden vertolkt door Bracha van Doesburgh (Moordvrouwen, Nieuwe Buren), Marwan Kenzari (The Mummy, Ben Hur), Georgina Verbaan (Surprise, Mannenharten), Tygo Gernandt (Van God Los, Brimstone), Jan Kooiman (Verliefd op Ibiza) en Susan Visser (Gooische Vrouwen).

De enige die niet op zoek is naar liefde, is Daan. Hij woont samen met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn een eigen zaak als traiteur heeft. Dan verschijnt plotseling Katje in zijn leven. Deze knappe modeontwerpster opent naast zijn eigen winkel in de Hartenstraat een hippe modezaak. Als vlak voor het openingsfeest de catering onverwachts afbelt, moet Katje wel een beroep doen op Daan.

Dat is vragen om narigheid: de twee zijn in alles elkaars tegenpool. Toch ziet Katje stiekem ook wel iets in haar buurman, zeker nu in haar huidige relatie met Thomas niet veel muziek meer zit. Als Katje erachter komt dat Daan aan online dating doet, stuurt ze hem een anoniem bericht. En wat blijkt? Daan, die de echte Katje niet kan uitstaan, is best gecharmeerd van de 'Girl Next Door' die zij op internet speelt...

Release 2014
Language Dutch
Genre Romantic Comedy
Distributor Just Film Distribution
Sales Starline Entertainment
Director Sanne Vogel
Screenplay Judith Goudsmit
Cast Bracha van Doesburgh, Marwan Kenzari, Georgina Verbaan, Tygo Gernandt, Jan Kooiman, Susan Visser


Over 2CFILM

2CFILM is productiemaatschappij gevestigd in Amsterdam en heeft als doelstelling het ontwikkelen en produceren van speelfilms, dramaseries en documentaires op een creatieve en onafhankelijke manier voor een breed publiek. Sinds 2012 dient 2CFILM als creatieve smeltkroes voor ambitieuze en getalenteerde filmmakers, waar nieuw talent samenwerkt met ervaren professionals om een solide mix van creatieve inhoud en financiƫle stabiliteit te garanderen. 2CFILM ontwikkelt momenteel verschillende nationale en internationale projecten.