Jack bestelt een Broertje

Jack bestelt een Broertje vertelt het verhaal van Jack Oei (8), wiens grootste wens is om een broertje te krijgen. Hoofdrollen worden vertolkt door Matsen Montsma, Yenthe Bos, Georgina Verbaan (Surprise, Hartenstraat), Jelka van Houten (Jackie, Mannenharten 2), Gijs Naber (Aanmodderfakker) en Tygo Gernandt (Van God Los).

Awarded, Best Children’s Film, Stuttgart’s Children Film Festival 2016
Nominated, Audience Award Best Film, Nederlands Film Festival 2015

Jack Oei heeft twee moeders maar wil graag een broertje. Hoe vaak hij zijn moeders er ook om smeekt, het broertje komt er maar niet. Uit protest heeft Jack twee konijnenoren opgezet, die hij pas afzet als zijn moeders hem geven wat hij wil.

Als Jack ontdekt dat zijn moeders hem via internet besteld hebben, gaat er een wereld voor hem open. Hij kan dus gewoon zelf een broertje bestellen! Dit beseft resulteert in een reis vol wonderlijke ontmoetingen met de meest vreemde figuren, waarbij Jack ontdekt dat hij zelf eigenlijk ook best leuk gezelschap is.

Release 2015
Language Dutch
Genre Family
Distributor Just Film Distribution
Sales Incredible Film
Director Anne de Clercq
Screenplay Anne Barnhoorn & Anne de Clercq
Cast Matsen Montsma, Yenthe Bos, Georgina Verbaan, Jelka van Houten, Gijs Naber, Tygo Gernandt


Over 2CFILM

2CFILM is productiemaatschappij gevestigd in Amsterdam en heeft als doelstelling het ontwikkelen en produceren van speelfilms, dramaseries en documentaires op een creatieve en onafhankelijke manier voor een breed publiek. Sinds 2012 dient 2CFILM als creatieve smeltkroes voor ambitieuze en getalenteerde filmmakers, waar nieuw talent samenwerkt met ervaren professionals om een solide mix van creatieve inhoud en financiële stabiliteit te garanderen. 2CFILM ontwikkelt momenteel verschillende nationale en internationale projecten.